Din varukorg är tom!

Återlöpning Marsh Lynch förhandlar med Seattle Seahawks för att återvända till laget

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-05-06 Hits 3 text_comment_count 0

NFL Matchtröjor,Seattle Seahawks NFL Tröjor

Seahawks och springa tillbaka Marshawn Lynch kanske inte är över än igen. På måndag berättade Lynch till ESPN att hans agent hade förhandlat med Seahawks för att låta honom fortsätta spela för dem under säsongen 2020. "Det är nästan" förväntningar "," sade Lynch när han blev frågad om sina framtidsplaner. "Men från och med nu, så vitt jag vet,NFL Matchtröjor, har jag en solid plan. Min agent kommunicerar redan med Seahawks, så som sagt, vi kommer att vänta och se vad som kommer att hända. Om allt går bra, kommer jag tillbaka dit, Så är det. Om det inte lyckas, lita på ser jag bra ut. Jag är inte fel. "

Lynchs återkomst förra säsongen verkar ha skapat mer känsla än data. Under den sjuttonde veckan mot San Francisco 49ers rusade han 12 gånger och fick 34 varv och 1 touchdown. I slutspelet för slutspelsdivisionen mot Green Bay Packers rusade Lynch 12 gånger och fick 26 varv och 2 touchdowns, men hans prestanda är inte längre fallet. I slutet av förra säsongen visade den 34-åriga Lynch effekten av 14 månaders pension på kroppen,Seattle Seahawks NFL Tröjor, men för närvarande verkar det som om båda parter tror att han fortfarande kan spela heten. Medan nummer ett kör tillbaka Chris Carson fortfarande återhämtar sig från en allvarlig höftskada, kan Seahawks behöva ett bättre sortiment djup i backen position.

Förutom Carson som nummer ett som kör tillbaka, fungerar Rashaad Penny och Travis Homer som backbackbackar. Dessutom introducerade Seahawks också rookie-springbackarna Dee Jay Dallas, Anthony Jones och Patrick Carr. Får vi se Lynch återvända till hans 12: e säsong? Kommer han att kunna återgå till sitt tidigare utmärkta tillstånd? Vi kommer att vänta och se.

Leave A Comment

Captcha


TOP