Din varukorg är tom!

Alla betyg på NFL-utkastet 2020 bryter rekord

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-04-27 Hits 3 text_comment_count 0

Billiga NFL Tröjor,Cincinnati Bengals NFL Tröjor

2020-utkastet till NFL har många skillnader från tidigare: det hålls helt på distans, det är blandat med många berörande berättelser under epidemin och tacksamhet till frontlinjearbetarna ... Detta är också det högst rankade utkastet i historien. Årets utkast sändes direkt på NFL Network, ESPN, Billiga NFL Tröjor,ABC och olika nätverksplattformar. Efter tre dagars utkast överskred det totala antalet tittare 55 miljoner, och det genomsnittliga antalet tittare på helgen ökade med 35% från året innan.

Varje dagsutkast har också satt ett nytt rekord med höga betyg, med i genomsnitt mer än 15,6 miljoner människor som tittar på den första omgången med direktsändningar, mer än 8,2 miljoner människor tittar på 2-3 omgångar med direktsändningar på fredag, och mer än 4,2 miljoner människor tittar på 4-7 utkast. Tillväxttakten från år till år var minst 30%. Cincinnati Bengals NFL Tröjor,Dessutom skörde också live-sändningen av välgörenhetsevenemanget "Draft-A-Thon" 5,4 miljoner visningar per dag, och NFL har samlat in $ 100 miljoner i donationer.

Roger Goodell, ordförande för NFL, sade: "Jag är stolt över alla deltagares hårda arbete och samarbete. Detta är också en manifestation av NFL: s enhet bland människor ... Vi är tacksamma för all frontlinjepersonal som kämpar mot sjukdomen De människor som samlade in pengarna uttryckte sin tacksamhet. "

Leave A Comment

Captcha


TOP