Din varukorg är tom!

Delfiner avlyssnade Mahomes tre gånger och förlorade fortfarande

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-12-14 Hits 45 text_comment_count 0

Billiga NFL Tröjor,Miami Dolphins NFL Tröjor

Inför fjärde kvartalet ledde Chiefs med 30-10, men delfinerna gav inte lätt upp. Efter två touchdowns minskade poängskillnaden till 6 poäng. Med Tyreek Hill (Tyreek Hill) som tog ett kort pass för 22 yards, avslutade Chiefs en viktig 4-skift stark kamp. Efter det slog Harrison Butker en frispark på 46 yard. Billiga NFL Tröjor Dolphins avslutade också ett skott strax därefter, men de var redan maktlösa. Chiefs flydde från fyra omsättningar och tog bort åtta raka segrar samtidigt som de säkrade första platsen i West Division i American League.

Av de fyra omsättningarna passerade tre av Patrick Mahomes och avlyssnade-Byron Jones två gånger och Eric Rowe en gång. Efter en ledning med 10-0 fick Dolphins 30 poäng av Chiefs: Hil hade 2 touchdowns, Travis Kelce avslutade en touchdown och Mecole Hardman (Mecole) Hardman bidrog med en 67-yard spark för att återvända till en touchdown Chris Jones sparkade Tua Tenovaloa i målzonen och gjorde två säkerhetspoäng.

Mahomes slutförde 24 pass med 34 pass, avancerade 393 yards, 2 touchdowns och 3 avlyssningar. Miami Dolphins NFL Tröjor Han gjorde också ett drop-off-fel. Även om han behöll bollen förlorade han också 30 meter på grund av en säck. Ovaloa slutförde 28 av 48 pass, avancerade 316 yards, 2 touchdowns och blev avlyssnad en gång.

Leave A Comment

Captcha


TOP