Din varukorg är tom!

Det nya laget kritiseras, Los Angeles Rams tog chansen att samla in pengar

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-04-06 Hits 4 text_comment_count 0

Billiga NFL Tröjor,Los Angeles Rams NFL Tröjor

Den nya laglogotypen för Los Angeles Rams kritiserades efter lanseringen, men åtminstone denna fula logotyp fick Rams att skaffa lite pengar till välgörenhetsorganisationer. Efter att Rams nya laglogotyp fick nästan enhälliga negativa kommentarer från fansen, Billiga NFL Tröjor,beslutade laget att koppla av. Kevin Demoff, Rams chefschef, lovade att om Rams-fans donerar minst 2 miljoner dollar till två välgörenhetsorganisationer i Los Angeles, kommer han öppet att läsa de mest onda kommentarerna om den nya laglogotypen.

Från fredag ​​hade fansen donerat 2,3 miljoner dollar, så Demov publicerade en video av sig själv som läste tweeten. Dessa dåliga recensioner inkluderar: "Om du saknar toalettpapper, oroa dig inte, du kan köpa det i den officiella NFL-butiken." "Los Angeles Rams nya teamlogotyp är det främsta sättet att upprätthålla socialt avstånd." "Det diskuteras om Rams-logotypen Vad är positionerna för båda parter? Avfall och skräp? "" Ramfans: 2020 kan inte bli sämre,Los Angeles Rams NFL Tröjor, Rams: ni ser bra ut. "" Det är för pinsamt. Det ser ut som en nybörjeblomma för högskolans grafiska designkurs Något som gjordes på cirka 6 minuter. "

Demov medgav också att kritiken mot den nya laglogotypen fick laget att återspegla. "Även om kritiken inte är trevlig, värdesätter vi dina kommentarer om teamlogotyper och färger," sade Demov. "Vi är glada över framtiden för vårt lag, varumärke och stadion, men inser att vi alltid kan bli bättre genom feedback och kommunikation med fans, och tack för din entusiasm." Rams tog fel om den nya laglogotypen. , Men åtminstone deras uppföljningssvar kan få dem lite applåder.

Leave A Comment

Captcha


TOP