Din varukorg är tom!

Eagles-center Jason Kelsey omorganiserar sitt kontrakt och fortsätter att spela under 2021-säsongen

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2021-03-08 Hits 17 text_comment_count 0

Amerikansk Fotboll Tröja,Philadelphia Eagles NFL Tröjor

På fredag, amerikansk tid, meddelade Eagles bästa teamnivåcenter Jason Kelce (Jason Kelce) att han har omstrukturerat sitt kontrakt med laget och kommer att fortsätta spela i NFL under säsongen 2021.

Efter omorganisationen av kontraktet innehåller Kelseys kontrakt en garanti på 9 miljoner US-dollar och en lön på upp till 12 miljoner US-dollar Amerikansk Fotboll Tröja. Även om kontraktsperioden är mer än ett år är det i huvudsak ett ettårigt kontrakt för att göra plats för Eagles 2021.

Kelsey sa: "Jag är väldigt glad att kunna återvända och fortsätta spela för Hawks. Jag säger alltid att jag kommer att spela tills jag inte kan spela. Nu har jag fortfarande en stark önskan att spela. Jag vill fortfarande spela och jag vill arbeta hårt med mina vänner ... Jag vill stanna hos Hawks och arbeta med tränarna .... Jag vill inte avsluta min karriär med den prestation jag gjorde förra säsongen.Philadelphia Eagles NFL Tröjor Det känns inte bra . Jag hoppas att laget kommer att vara i ett välmående tillstånd när jag lämnar hökarna. "

Eagles omstrukturerade också sitt kontrakt med Corner Corner Darius Slay, ett drag som kommer att frigöra cirka 9 miljoner dollar i lönutrymme. Offensiv tackling Lane Johnson och defensivt slut Brandon Graham (Brandon Graham) kontrakt kan snart omstruktureras.

Leave A Comment

Captcha


TOP