Din varukorg är tom!

Houston Texans undertecknar före detta Denver Broncos som springer tillbaka Philip Lindsay

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2021-03-22 Hits 9 text_comment_count 0

Billiga NFL Tröjor,Houston Texans NFL Tröjor

Phillip Lindsay hittade snabbt en ny ägare. Den tidigare Pro Bowl-backen tecknade ett ettårigt kontrakt med Houston Texans, kontraktsvärdet nådde 3,25 miljoner US dollar, förutom 500 000 US dollar i bonusar. Detta kommer också att vara Lindsays första gången han spelar för ett lag utanför Colorado. På torsdag, efter förhandlingar mellan de båda sidorna,Billiga NFL Tröjor drog Denver Broncos tillbaka kontraktet för Lindsey, vilket gjorde honom till en obegränsad fri agent.

Efter att ha undertecknat Lindsay samlade nu texanerna tre välkända spelare i backbackpositionen. De omstrukturerade nyligen David Johnsons kontrakt och undertecknade sedan veteranen Mark Ingram. Dessa tre spelare har valts ut till Pro Bowl totalt 5 gånger. Den 26-årige Lindsay är den yngsta av de tre. Ingen av de tre rusade mer än 150 gånger förra säsongen. I början av sin karriär, efter att två säsonger i rad med rusande varv översteg 1000, Houston Texans NFL Tröjor var Lindsays 2020-säsong ogynnsam under säsongens första vecka och drabbades av en tåförstoring. Som ett resultat missade han fem matcher och startpositionen överlämnades till det nya hjälpen Melvin Gordon (Melvin Gordon). Förra säsongen rusade han för 502 yards och 1 touchdown och fullbordade bara 7 fångster för 28 yards, som alla är karriärlåg.

Men det är för tidigt att tro att Lindsay redan har tappat alla ur sikte. Lindsay har övervunnit de omedelbara svårigheterna många gånger i sin karriär, inklusive ett sönderrivet knä i främre korsbandet under äldre säsongen och förlorat i utkastet. Han bevisade att så länge laget är villigt att ge honom en chans, kan han ägna sitt utestående prestanda. Nu när Lindsay är i Texas kan han kanske ta tillfället i akt igen.

Leave A Comment

Captcha


TOP