Din varukorg är tom!

Jaguars vinner AFC South, går tillbaka till slutspelet för första gången sedan 2017

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2023-01-08 Hits 9 text_comment_count 0

Amerikansk Fotboll Tröja,Jacksonville Jaguars NFL Tröjor

Jacksonville Jaguars har officiellt gått från sämst till första. Bara ett år efter en trevinsterkampanj besegrade Jaguars Tennessee Titans, 20-16, på lördagen för att vinna AFC South-titeln. Under sin första säsong som Jaguars huvudtränare, Doug Pederson har skapat en massiv vändning, där Jacksonville avslutade grundserien med 9-8 för att säkra sitt första vinnarrekord, Amerikansk Fotboll Tröja divisionskrona och slutspelsplats sedan 2017.

"Låter fantastiskt. Låter riktigt, riktigt bra," sa Jaguars quarterback Trevor Lawrence till ESPN-reportern Lisa Salters om att vara slutspelsbunden. "Det är svårt att sammanfatta den här säsongen och vad vi har kunnat göra. Att få en möjlighet att spela i slutspelet. Ännu en hemmamatch här Jacksonville Jaguars NFL Tröjor. Vi är tända." För ett år sedan vid den här tiden, plockade upp bitarna från en 3-14-kampanj där en Urban Meyer-anställd hade gått i konkurs innan säsongens slut. Det ledde till att Jaguars blev det övergripande valet nr 1 i draften för andra året i rad.

Nu är Jacksonville det tredje laget sedan NFL/AFL-sammanslagningen 1970 som har nummer 1 och vinner sin division nästa säsong, enligt NFL Research. De går med i 2004 San Diego Chargers och 2008 Miami Dolphins.

Leave A Comment

Captcha


TOP