Din varukorg är tom!

Kardinaler som kör tillbaka Drake hoppas få ett långt kontrakt i framtiden

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-05-04 Hits 2 text_comment_count 0

Billiga NFL Tröjor,Arizona Cardinals NFL Tröjor

Efter att ha handlats till kardinalerna av delfinerna, förlitade Kenyan Drake på sin utmärkta prestanda för att skaffa sig en plats på vaktlistan.Billiga NFL Tröjor, Teamet gav emellertid inte honom ett långsiktigt kontrakt utan använde teametiketten. Drake tyckte inte att det var dåligt.

Drake sa i en intervju: "Att använda taggar till mig får mig inte att känna slapp eller vad de vill utvärdera mitt marknadsvärde och tidigare resultat. Efter att jag har tecknat ett tagkontrakt, min ekonomiska nivå Det är redan bättre än många andra backbackar. Lyckligtvis har laget sett min förmåga och hoppas att vi kan slutföra ett långt kontrakt i framtiden. "

Drake är för närvarande nummer ett som springer tillbaka i kardinalerna. Arizona har gjort mycket vinster i år.Arizona Cardinals NFL Tröjor,Inte bara fick den breda mottagaren DeAndre Hopkins (DeAndre Hopkins), utan valde också allround linebacker Isaiah Simmons (Isaiah Simmons) i första omgången. Drake spelade åtta matcher i kardinalerna förra säsongen, rusade i 643 meter och 8 touchdowns

Leave A Comment

Captcha


TOP