Din varukorg är tom!

Lightning-tränare Lynn: hade övervägt att underteckna quarterback Cam Newton

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-05-20 Hits 2 text_comment_count 0

NFL Matchtröjor,Billiga NFL Tröjor Sverige

Innan NFL-förslaget förra månaden gjorde Los Angeles Lightning det klart att de var villiga att låta Tyrod Taylor fungera som lagets veteran quarterback. Enligt Lightning-tränaren Anthony Lynn övervägde emellertid laget att underteckna Cam Newton. "Naturligtvis är Cam en utmärkt quarterback," sa Lynn nyligen. "Han har blivit ligan MVP,NFL Matchtröjor, han ledde laget in i Super Bowl, och så vitt jag vet är han nu frisk. Cam kommer att gå med i ett lag, han kommer att hjälpa detta lag att vinna några matcher, men nej Fel, vi övervägde naturligtvis att underteckna honom. "

Det är ingen överraskning att Lightning betraktade Newton som efterträdaren till Philip Rivers. Men med tanke på Newtons hälsoproblem och andra faktorer valde de så småningom Taylor och valde Justin Herbert i första utkastet. Lynn sa att lagets förtroende för quarterbackpositionen innan utkastet fick dem att äntligen besluta att inte införa Newton. "Jag är verkligen nöjd med lagets quarterback-position," sade Lynn. "Vi har Tyrod Taylor, Easton Stick - många ignorerar honom, men han är i I-AA-ligan - han har vunnit cirka 3 nationella mästerskap.Billiga NFL Tröjor Sverige, Han är en utmärkt ledare , Utmärkt professionell spelare, jag tror att han en dag kommer att ha en ljus framtid i denna liga. "

Newtons vilja att fungera som en back-quarterback eller att utveckla en rookie-quarterback kan också vara orsaken till att Lightning inte valde honom. Det har dock rapporterats att Newton är villig att fungera som en ersättning för rätt team. Efter att Lightning valde att inte introducera Newton, vilket lag han så småningom kommer att gå med är fortfarande ett stort frågetecken.

Leave A Comment

Captcha


TOP