Din varukorg är tom!

National League vildkortspel: Det defensiva laget slutförde 7 säckar, Seahawks 17-9 Eagles

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-01-06 Hits 17 text_comment_count 0

Billiga NFL Tröjor,Seattle Seahawks NFL Tröjor

Det sista vilda kortspelet hölls på fågelag Seahawks och Eagles. Båda sidor är ärr, med viktiga spelare som är fast beslutna att vara frånvarande. Billiga NFL Tröjor,Den här biljetten för att komma in i divisionsrundan blir inte så lätt.

Seahawks vann den första chansen men lyckades inte vinna den första attacken framför Eagles-försvaret. Tillbaka vakt Travis Homer gjordes till och med av Fletcher Cox. Lyckligtvis är hans ögon snabba och han håller bollen för Sea Eagles.Seattle Seahawks NFL Tröjor, Hawksna gick också ut tre gånger senare, och Russell Wilsons mål på 22 yard från Vinny Curry blockerade Jason Myers.

Hawks fick sedan en plåga: quarterback Carson Wentz träffades av det defensiva slutet Jadeveon Clowney i bakhuvudet och lämnade sedan fältet för en hjärnskakningskontroll. Crowney blev inte begravd. Josh McCown kom i stället för Wentz. Strax därefter slog Jason Myers en frispark på 49 yard och gjorde mål, och Wentz status uppdaterades för att göra det omöjligt att bestämma hans avkastning (50%).

Leave A Comment

Captcha


TOP