Din varukorg är tom!

Packers närliggande anfallare Sternberg: redo att ge fler bidrag

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2020-05-13 Hits 1 text_comment_count 0

Amerikansk Fotbol,Billiga Green Bay Packers Tröja

På grund av en ankelskada missade Packers närmaste Jace Sternberger de första åtta matcherna i sin rookiesäsong och spelade bara sex matcher sedan. Amerikansk Fotbol,Hans första fångst i den professionella arenan avslutades inte förrän slutspelet. Trehundraden avslutade sin första touchdown i National League Championship.

Sternberg berättade för reportrar: "Detta är bara det första i min karriär. För att vara ärlig efter att ha gjort mål är jag mer orolig för spelets bara två bollskillnad, måste arbeta hårt." Så jag bytte snabbt,Billiga Green Bay Packers Tröja, men vid tiden var det verkligen Bra motivation. Det här är syftet med min träning ... är vad jag försöker göra. "Nära slutet Jimmy Graham lämnade laget denna säsong och skrev under med Bears. Sternberg är inte förvånande över att Packers är det första valet för nära slut, följt av Marcedes Lewis och Robert Tonyan.

Sternberg sa: "Det här är vad vi talade om: Jag kommer att ha möjlighet att ta på mig fler uppgifter. Nu är det dags när jag bevisar mig själv, jag är väldigt upphetsad och redo."

Leave A Comment

Captcha


TOP