Din varukorg är tom!

Seahawks runback Chris Carson ersätts för säsongen

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2021-11-22 Hits 12 text_comment_count 0

Seahawks runback Chris Carson ersätts för säsongen

På grund av behovet av en halsoperation kommer Seahawks runningback Chris Carsons säsong 2021 att avslutas tidigt. Seahawks tränare Pete Carroll berättade för reportrar nyheterna, Billiga NFL Tröjor men han tror att spelaren som har varit lagets rusande gårdsledare de senaste tre åren kan återvända under säsongen 2022.

Alex Collins (Alex Collins) började som en startrunning i vecka fem och förväntas fortsätta ta sig an denna uppgift. Collins är för närvarande listad med en ljumskeskada, men "kan spela" mot Cardinals på söndag. Powerbacks Jamal Adams (ljumske) och cornerback D.J. Reed (ljumske/knä) måste vänta till matchen för att avgöra möjligheten för spel.

Carson skrev på ett tvåårigt kontrakt på 10,425 miljoner dollar med Seahawks förra lågsäsongen, inklusive en garanti på 5,5 miljoner dollar. Sedan han valdes ut av Seahawks i den sjunde omgången 2017, Seattle Seahawks NFL Tröjor har Carson rusat i 3 502 yards och 24 touchdowns. De nuvarande backarna på Seahawks-listan inkluderar också Rashaad Penny, Travis Homer och DeeJay Dallas.

Leave A Comment

Captcha


TOP