Din varukorg är tom!

Cardinals QB Kyler Murray (knä) tveksam för vecka 9 match mot Browns

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2023-11-04 Hits 28 text_comment_count 0

NFL Tröjor Barn,Arizona Cardinals NFL Tröjor

Kyler Murray är ett steg närmare att återvända så snart som söndag mot Browns. Cardinals-quarterbacken dök upp på lagets fredagsskaderapport med en tveksam beteckning när han försöker slutföra sin återkomst från ACL-operationen.

Coach Jonathan Gannon berättade för reportrar att var och en av hans quarterbacks hade en bra vecka med träning, men han ville se hur de presterade under fredagens session innan han avslöjade mer information. Med den träningen avslutad fick Murray officiellt den tvivelaktiga beteckningen, vilket gav Gannon möjlighet att spela det säkert och ge sin quarterback en vecka till, NFL Tröjor Barn eller låta honom återvända till planen för första gången sedan han drabbades av en ACL-riv i slutet av matchen. säsongen 2022.

"Vi måste se till att vi gör det bästa för laget och det bästa för Kyler," sa Gannon. "Han kommer att ha en stor del i att säga till mig och till oss," Hej, jag är redo att gå, jag vill spela fotboll. Arizona Cardinals NFL Tröjor Och vi jobbar fortfarande för det."

Leave A Comment

Captcha


TOP