Din varukorg är tom!

Texaner återvänder till slutspel för första gången sedan 2019, kan fortfarande vinna AFC South

text_write_by jz2015boss text_published_in ROOT text_created_date 2024-01-07 Hits 19 text_comment_count 0

Amerikansk Fotboll Tröja,Houston Texans NFL Tröjor

Houston Texans har klättrat hela vägen tillbaka till eftersäsongen efter att ha lidit igenom tre raka säsonger av tvåsiffriga förluster. Houston tog en AFC-slutspelsplats i lördags kväll med en 23-19-seger över Indianapolis Colts. Texanerna är tillbaka i slutspelet för första gången sedan 2019 och är kvar i jakten på AFC South-titeln, som de skulle göra anspråk på om Jacksonville Jaguars förlorar på söndag mot Tennessee Titans.

DeMeco Ryans, franchisens fjärde huvudtränare på heltid på lika många säsonger, och rookie-quarterbacken C.J. Stroud under sin första säsong i Houston har varit en omvälvande sådan Amerikansk Fotboll Tröja. Ryans har stoppat klubbens tränarkarusell, medan Stroud snabbt har blommat ut och gjort sitt för att flytta franchisen vidare från Deshaun Watson-eran. Ryans har utan tvekan befäst sitt anspråk på att bli årets NFL-tränare under sin första säsong som huvudtränare. i NFL, eftersom han har varit kapten för en 10-7 ordinarie säsong efter att Texans slutade 3-13-1 för ett år sedan.

Samtidigt har Stroud, Houston Texans NFL Tröjor den troliga favoriten att vinna NFL Offensive Rookie of the Year, lett en spirande grupp unga talanger på planen. Med en rookie som huvudtränare och under centern var Texas inställda på att bygga om för framtiden, men framtiden är nu i Houston.

Leave A Comment

Captcha


TOP